ΑρχικήΧάρτης ιστότοπουΕπικοινωνία ΕλληνικάEnglish

Αγιος Θωμάς Τανάγρας - Τοπικά Νέα

                                                                                                                            

--------18 Ιανουαρίου 2020

  • Στόχος λωποδυτών έγινε το χωριό, αφού επιχείρησαν να παραβιάσουν σπίτια εντός του οικισμού. Σε κάποιο από αυτά βρέθηκαν να έχουν οικειοποιηθεί και τον χώρο.

  • Με 1-0 επικράτησε ο Κεραυνός επί του Ελλοπιακού στο εντός έδρας ποδοσφαιρικό αγώνα. Η ομάδα βρίσκεται στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα έχοντας συγκεντρώσει 25 βαθμούς, ενώ προηγούνται: ο Αμβρυσσέας Διστόμου, η Ένωση ΑΣΑ και ο ΠΑΟ Κόκκινου.

  • Κεραυνος Ελλοπιακος


    περισσότερες φωτογραφίες


--------11 Ιανουαρίου 2020

  • Απεβίωσε ο Νικόλαος Κατσιφής του Αργύρη και της Χρυσούλας Ζωίτση. Νυμφεύτηκε την Παναγιώτα Ι. Πέππα με την οποία απόκτησαν δύο τέκνα. Τον Αργύρη και τον Γιάννη. Ο εκλιπών είχε 5 αδερφές: Φωτεινή σύζυγος Νικολάου Σαμπάνη, Βασιλική, παντρεμένη με τον Κίτσο Κατσιφή στο Κλειδί, Ακριβή, παντρεμένη στο Άρμα. Ευαγγελία παντρεμένη με τον Κώστα Πινήτα στο Σχηματάρι. Ελένη, παντρεμένη με τον Νίκο Βρατσιώτη στα Οινόφυτα.


--------3 Ιανουαρίου 2020

  • Μετά τα πρβλήματα που δημιούργησε η χιονόπτωση, το δίκτυο σταθερής τηλεφωνίας στο χωριό και το Κλειδί παραμένει εκτός λειτουργίας για 4η μέρα, παρά τις διαμαρτυρίες των κατοίκων στην εταιρία διαχείρισης.


--------2 Ιανουαρίου 2020

  • Νέος προπονητής του ΑΟ ΚΕραυνού ανέλαβε ο Γιώργος Λάμπρου με βοηθό τον Δημήτρη Γατόπουλο μετά τη λήξη συνεργασίας με τον Τάκη Πλατή.


     

2004 - 2020, Ομάδα Ανάδειξης Αγίου Θωμά, Επικοινωνία agios