ΑρχικήΧάρτης ιστότοπουΕπικοινωνία ΕλληνικάEnglish

Αγιος Θωμάς Τανάγρας - Τοπικά Νέα

                                                                                                                            

--------19 Σεπτεμβρίου 2023

 • Απεβίωσε ο Βασίλειος Καββάς του Χρήστου & της Βασιλικής Μπερτόλη σε ηλικία 81 ετών. Ήταν νυμφευμένος με τη Βασιλική Αλ. Βρεττού με την οποία απόκτησαν δύο τέκνα.

-------17 Σεπτεμβρίου 2023

 • Ο Πολιτιστικός & Περιβαλλοντικός Σύλλογος του χωριού οργάνωσε στον αύλιο χώρο του ΚΑΠΗ έγινε η προβολή του ντοκιμαντέρ "Βόρεια Εύβοια Κανένας Νεκρός" του Βασίλη Νίκα.
  Μετά την προβολή ακολούθησε συζήτηση με αντικειμενικό σκοπό τη δημιουργία εθελοντικής ομάδας δράσης ενάντια σε επικίνδυνες καταστροφές, όπως φωτιές, πλημμύρες κτλ.

  προβολη ντοκιμαντερ στον Αγιο Θωμα δήμου Ταναγρας-------8 Σεπτεμβρίου 2023

 • Πανηγύρισε χθες και σήμερα ο κεντρικός ναός του χωριού που είναι αφιερωμένος στο Γενέσιο της Θεοτόκου.
  Χθες κατά τον εσπερινό προεξήρχε ο π. Εφραίμ Χριστοφοράκης, ο οποίος και κήρυξε τον Θείο Λόγο. Ακολούθησε η περιφορά της εικόνος της Παναγίας την οποία συνόδευσαν οι τοπικές αρχές του δήμου Τανάγρας και πλήθος κόσμου. Ένεκα της προεκλογικής περιόδου,αισθητή ήταν και η παρουσία υποψηφίων δημοτικών,κοινοτικών & περιφερειακών συμβούλων.
  Η προγραμματισμένη κομπανία ακυρώθηκε λόγω των δυσμενών καιρικών συνηκών.
  Σήμερα τελέσθηκε πανηγυρική θεία λειτουργία προεξάρχοντος του Γενικού Αρχιερατικού Επιτρόπου της Μητροπόλεως π. Γεωργίου Θανάσου και τη συμμετοχή του π. Χρήστου Αικατερίνη εκ Κλειδίου και του εφημερίου του χωριού π. Γεωργίου Μανωλοπούλου.

  Γενεσιο Θεοτοκου στον Αγιο Θωμα δήμου Ταναγρας

  ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
--------28 Αυγούστου 2023

 • Απεβίωσε ο δάσκαλος Ξενοφών Σύρμας, 86 ετών. Ήταν νυμφευμένος με την Αγγελική Βαλίλιου με την οποία απόκτησαν δύο κόρες, Ελένη & Νίκη. Γιος του Ευάγγελου Σύρμα και της Ελένης Ανδρίκου. Η οικογένεια απόκτησε και δύο κόρες την Ευτυχία (φιλόλογος) και την Ερασμία. Εργάστηκε κάποια χρόνια ως δάσκαλος στο χωριό και στην Θήβα, όπου την περίοδο 1975 - 1976 διετέλεσε και πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου εκπαιδευτικών Θήβας.

-------27 Αυγούστου 2023

 • Ξεπέρασε κάθε προσδοκία προσέλευσης κόσμου η Γιορτή Γκόγκλιας που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός & Περιβαλλοντικός Σύλλογος του χωριού στη πλατεία.
  Προσφέρθηκαν τα παραδοσιακά μας ζυμαρικά (γκόγκλιες),ενώ μια εξαιρετική ορχήστρα διασκέδασε τους παρευρισκόμενους.

  γιορτή γκόγκλιας στον Αγιο Θωμα δήμου Ταναγρας

  ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

 • Απεβίωσαν:
  - Αθανάσιος Χρόνης σε ηλικία 83 ετών του Γεωργίου & της Μαρίκας Σίδερη. Ήταν νυμφευμένος με την Χριστίνα Ευαγγ.Δρίτσα με την οποία απόκτησαν τρία τέκνα: Δήμητρα, Γεωργία & Ευάγγελο.

  - Γεώργιος Ροδόσογλου, 61 ετών, του Παναγιώτη & της Μαρίνας Αικατερίνη. Ήταν νυμφευμένος με τη Δήμητρα Ισσαρη του Αριστείδη με την οποία απόκτησαν δύο τέκνα.

--------24 Αυγούστου 2023

 • Η δημοτική κοινωφελής επιχείρηση Τανάγρας με την απόφαση 137(Ψ6ΙΩΟΚ9Ξ-922) του 2023 ανάθεσε στην εταιρεία ΤΕΧΝΩΝ Ε.Ε τη διοργάνωση μουσικής εκδήλωσης για τη γιορτή Γκόγκλιας στις 27 Αυγούστου στον Άγιο Θωμά, έναντι ποσού 2.000,00 Ευρώ συμπ. ΦΠΑ 24%. συμπεριλαμβανομένου το ΦΠΑ.
  Επίσης με την απόφαση 136 (6ΧΠΔΟΚ9Ξ-ΒΥΝ) ανάεσε στην εταιρεία ΤΖΕΛΑΣ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ την ηχητική κάλυψη της εκδήλωσης έναντι συνολικού ποσού 992,00 Ευρώ συμπ. ΦΠΑ 24%.
  - ΑΔΑ:Ψ6ΙΩΟΚ9Ξ-922
  - ΑΔΑ:6ΧΠΔΟΚ9Ξ-ΒΥΝ

--------19 Αυγούστου 2023

 • Απεβίωσε η Μαρία (Μαρίκα) Παπαδέδε σε ηλικία 79 ετών του Θεοδώρου & της Αλεξάνδρας.

-------15 Αυγούστου 2023

 • Με πανηγυρικές εκδηλώσεις εορτάσθηκε ο δεκαπενταύγουστος στο χωριό μας.
  Χθες τελέσθηκε εσπερινός στοναό της Παναγία και στη συνέχεια έγινε λιτανεία της εικόνας της Λιατανιώτισας στο ξωκλήσι της σπηλιάς.
  Σήμερα το πρωί τελέσθηκε Θεία Λειτουργία στο ξωκλήσι όπου πλήθος κόσμου συνεόρτασε την Αυγουστιάτικη εορτή.

  δεκαπενταυγουστος στη Λιατανιωτισα δημος ταναγρας

  ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΣΠΕΡΙΝΟΥ

  ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ--------7 Αυγούστου 2023

 • Απεβίωσε ο Ηλίας Στεφανής, συνταξιούχος αστυνομικός, σε ηλικία 82 ετών. Ήρθε γαμπρός στο χωριό. Νυμφεύτηκε την Παναγιώτα Κοκόση του Γεωργίου & της Σωτηρίας με την οποία απόκτησαν δύο παιδιά, την Ευαγγελία και την Σωτηρία.

--------4 Αυγούστου 2023

 • Σύμφωνα με απόφαση του Προέδρου της Α' βάθμιας Σχολικής Επιτροπής του δήμου Τανάγρας (Αρ. Απόφ.: 25/2023) έγινε απευθείας ανάθεση του έργου: "Εργασίες (μερεμέτια - επιδιορθώσεις) καθώς και ελαιοχρωματισμού του εξωτερικού χώρου του Δημ. Σχολείου Αγ. Θωμά" έναντι ποσού έξι χιλιάδων οκτακοσίων είκοσι ευρώ (6.820,00 ευρώ) συμπεριλαμβανομένου το ΦΠΑ.
  ΑΔΑ:9Θ8ΖΟΚ9Κ-1ΙΘ

-------27 Ιουλίου 2023

 • Ανακοινώθηκαν από το υπουργείο παιδείας οι επιτυχόντες των πανελληνίων εξετάσεων.
  Επιτυχόντες από Άγιο Θωμά και Κλειδί
  - Αικατερίνης Ιωάννης του Αθανασίου
  ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ -ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
  - Αικατερίνης Ιωάννης του Επαμεινώνδα
  ΣΧΟΛΗ ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ (ΣΜΥΑ)
  - Αναστασίου Παντελής του Παναγιώτη
  ΠΟΛΙΤΙΚΏΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΞΑΝΘΗΣ - ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟ ΘΡΑΚΗΣ
  - Καδέτση Ναταλία του Κωνσταντίνου
  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ
  - Καραμπιτσάκος Κωνσταντίνος του Γεωργίου
  ΕΜΠΟΡΟΠΛΟΙΑΡΧΩΝ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ
  - Προκοπίου Δανάη
  ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ - ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΑ
  - Σύρμα Ιωάννα του Θεοδώρου
  ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑ -ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΑΘΗΝΩΝ
  - Φουρτούνη Μαρία του Παναγιώτη
  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ - ΠΑΝΤΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ


-------26 Ιουλίου 2023

 • Mε μια σεμνή τελετή που διοργάνωσε η Κοινότητα Αγίου Θωμά τίμησε τους εκτελεσθέντες συγχωριανούς μας από τα γερμανικά στρατεύματα κατοχής και θυμήθηκε το ολοκαύτωμα του χωριού μας που συντελέστηκε σαν σήμερα, εορτή της Αγίας Παρασκευής, στις 26 Ιουλίου 1944.
  Μετά την επιμνημόσυνη δέηση από τον π. Γεώργιο Μανωλόπουλο, ακολούθησε σύντομη αναφορά στα γεγονότα από την πρόεδρο του χωριού Βασιλική Καββά και κατάθεση στεφάνου στη μνήμη των εκτελεσθέντων από τον δήμαρχο Τανάγρας Βασίλειο Περγάλια.
  Λυπηρή εικόνα η ελάχιστη η εκπροσώπηση των συγχωριανών σε ένα τόσο σημαντικό γεγονός μνημοσύνης για τον τόπο μας, πιθανών λόγω των δύσκολων καιρικών συνθηκών.
  Να τους θυμόμαστε κάθε χρόνο τέτοια μέρα και να φροντίσουμε να μεταλαμπαδεύσουμε στα παιδιά μας τις κακουχίες της χώρας από τους κατακτητές. Αυτές οι τοπικές ψηφίδες ιστορίας θα τα βοηθήσουν να αισθανθούν περήφανα για τα τόπο που γεννήθηκαν. Έναν τόπο ηρώων σε κάθε ένδοξη σελίδα του έθνους μας.Φωτιά ξέσπασε στη περιοχή τυο Ρέδι λίγο πριν της 11 το πρωί σήμερα. Χάρη στην άμεση παρέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με 6 οχήματα και 12 άντρες, η φωτιά περιορίστηκε και τέθηκε υπό έλεγχο, χωρίς να κινδυνέψουν κατοικίες. Παράλληλα συγχωριανοί με τρακτερ δημιούργησαν αντιπυρικές ζώνες για να περιορίσουν την έκταση.

  δεηση για το ολοκαυτωμα του Αγιου θωμα

  ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ-------25 Ιουλίου 2023

 • Φωτιά ξέσπασε στη περιοχή τυο Ρέδι λίγο πριν της 11 το πρωί σήμερα. Χάρη στην άμεση παρέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με 6 οχήματα και 12 άντρες, η φωτιά περιορίστηκε και τέθηκε υπό έλεγχο, χωρίς να κινδυνέψουν κατοικίες. Παράλληλα συγχωριανοί με τρακτερ δημιούργησαν αντιπυρικές ζώνες για να περιορίσουν την έκταση.

  φωτιά στο Ρέδι

  ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ-------15 Ιουλίου 2023

 • Ολοκληρώθηκε το 4ο Liatani's JAM που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός & Περιβαλλοντικός Σύλλογος με δράσεις HipHop & graffiti σε διάφορα σημεία του χωριού.

  4th liatani jam

  ΔΕΙΤΕ ΤΑ GRAFFITI

-------7 Ιουλίου 2023

 • Το δημοτικό συμβούλιο του δήμου Τανάγρας ενέκρινε την χορήγηση συνολικής παράτασης προθεσμίας εκτέλεσης του έργου: «Κατασκευή εσωτερικών δικτύων αποχέτευσης οικισμών Αγίου Θωμά και Κλειδιού Δήμου Τανάγρας και έργων μεταφοράς στο ΒΙΟΚΑ Σχηματαρίου / Οινοφύτων», σύμφωνα με την παρ. 8α του άρθρου 147 του Ν.4412/2016, έξι (6) μηνών από τη συμβατική λήξη του έργου, ήτοι έως 30/12/2023.

  Απόφαση 109/2023 - ΑΔΑ: 9776ΩΗΒ-201

--------25 Ιουνίου 2023

--------13 Ιουνίου 2023

 • Αναρτήθηκε σήμερα στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ (ΑΔΑ:9Ψ98ΩΗΒ-6Ρ6) η ΑΠΟΦΑΣΗ 80/2023 του Δημοτικου Συμβουλίου Τανάγρας : «Λήψη απόφασης περί ονοματοδοσίας οδών στην Κοινότητα Αγίου Θωμά του Δήμου Τανάγρας».
  Η απόφαση ακολουθεί εν μέρει την Πρόταση του Πολιτιστικού & Περιβαλλοντικού Συλλόγου, ενώ αφήνει εκτός μεγάλο αριθμό οδών, η ονοματοθεσία των οποίων θα επανεξετασθεί.
  Την τεκμηριωμένη πρόταση του συλλόγου που υποβλήθηκε στον δήμο Τανάγρας το 2017 έχετε την ευχέρεια να μελετήσετε ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο:
  ΠΡΟΤΑΣΗ ΟΝΟΜΑΤΟΘΕΣΙΑΣ ΟΔΩΝ ΑΓΙΟΥ ΘΩΜΑ

--------11 Ιουνίου 2023

 • Απεβίωσε ο Γεώργιος Κόλεζας σε ηλικία 87 ετών. Γιος του Κωνσταντίνου και της Ελένης Αναστ. Παπαδέδε. Η οικογένεια απόκτησε πέντε παιδιά: Αναστάσιο, Ασπασία, Δέσπονα, Γεώργιος & Χριστίνα.

--------8 Ιουνίου 2023

 • Θεία Λειτουργία τελέσθηκε σήμερα στο ξωκλήσι των Αγίων Θεοδώρων στη Βάρδεζα επ ευκαιρία της ανακομιδής των λειψάνων του Αγίου Θεοδώρου του στρατηλάτου.

--------21 Μαϊου 2023

--------20 Μαϊου 2023

 • Απεβίωσε ο Ηρακλής Δημ. Μοναχόπουλος σε ηλικία 70 ετών. Φαρμακοποιός στο επάγγελμα ήταν νυμφευμένος με την Αμαλία Δ. Δρακοπούλου με την οποία απόκτησαν έναν γιο.

--------15 Μαϊου 2023

 • Απεβίωσε ο Σπύρος Παπαμήτρου (ρούλης) του Χρήστου & της Βασιλικής (Τσικω) Ζωγράφου. Γεννήθηκε στον Άγιο Θωμά το 1945 και διέμενε στην Αθήνα.

--------1 Μαϊου 2023

 • Στο πάρκο της σπηλιάς γιόρτασαν τα μέλη και οι φίλοι του ΚΑΠΗ τη μέρα της πρωτομαγιάς με φαγητό και χορό.
  Σύμφωνα με όσα αναρτήθηκαν στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ μέχρι σήμερα τα έξοδα ανήλθαν στα 3693 Ευρώ.

 • ΑΔΑ: 6ΠΣΦΟΚ9Λ-Θ5Β | ΑΔΑ: ΨΤ9ΘΟΚ9Λ-ΩΜΦ

  Δημος Ταναγρας πρωτομαγιά στον Αγιο Θωμα

  Φωτογραφίες


--------23 Απριλίου 2023

 • Με τη Θεία Λειτουργία στο ξωκλήσι του Αγίου Θωμά εορτάσθηκε και φέτος η Ψηλάφιση του Θωμά στο χωριό. Αρκετός κόσμος προσήλθε να προσευχηθεί, ενώ έντονη υπήρξε και η παρουσία υποψηφίων βουλευτών, περιφερειαρχών & δημοτικών συμβούλων λόγω των επικείμενων εκλογών. • Δημος Ταναγρας Πανηγυρι Αγιου Θωμα

  Φωτογραφίες
 • Το βράδυ της Κυριακής του Θωμά έγιναν τα εγκαίνια της επιχείρησης Καφε Πηρούνι απέναντι από το ΚΑΠΗ του Γιάννη Γ. Βουγέση. Κατάστημα στον χώρο της εστίασης με καφέ, μαγειρευτό φαγητό και διάφορα παραδοσιακά προϊόντα.

 • Δημος Ταναγρας Εγκαινια Καφε Πηρουνι

  Φωτογραφίες
--------21 Απριλίου 2023

 • Τα αποτελέσματα της Απογραφής Πληθυσμού-Κατοικιών έτους 2021 που αφορούν στο Μόνιμο Πληθυσμό της Χώρας, κατά Δημοτική Κοινότητα δημοσίευσε σήμερα η Εθνική Στατιστική Υπηρεσία. 1131 μείναμε στον Άγιο Θωμά. 161 άτομα λιγότερα από την απογραφή του 2011 (1292). Το ίδιο ισχύει σε όλο τον δήμο Τανάγρας αλλά και τη χώρα γενικότερα.
  - Στον οικισμό της Πύλης Δερβενοχωρίων έχουν συνυπολογισθεί το Πάνακτο & το Πράσινο.
  - Στον οικισμό της Τανάγρας έχουν προσμετρηθεί οι διαμένοντες στο στρατιωτικό αεροδρόμιο.
  - Στον οικισμό του Σχηματαρίου έχουν προσμετρηθεί οι διαμένοντες στην Οινόη. • Δήμος Τανάγρας Απογραφή πληθυσμού


  Άγιος Θωμάς Πληθυσμιακή εξέλιξη • Η κα Ιωάννα Ξάρρα τοποθετήθηκε διευθύντρια του Δημοτικού Σχολείου του χωριού σε αντικατάσταση της συνταξιοδοτηθείσας Σπυριδούλας Παπαδημητρίου.
  Η θέση δεν καλύφθηκε με την πρώτη προκήρυξη της Α Βάθμιας Βοιωτίας και επαναπροκηρύχθηκε.
  Η απόφαση τοποθέσησης ΑΔΑ: 9ΓΤΞ46ΜΤΛΗ-ΦΒ7


--------15 Απριλίου 2023

 • Με τη σημερινή αναστάσιμη ακολουθία και την τελετή αφής του Αγίου Φωτός που μεταφέρθηκε από τον Πανάγιο Τάφο ολοκληρώθηκε η Μεγάλη Εβδομάδα στο χωριό μας. Την Μεγάλη Παρασκευή πλήθος κόσμου ακολούθησε την περιφορά του επιταφίου, ενώ κατά το πρώτο Χριστός Ανέστη βεγγαλικά και πυροτεχνήματα από διάφορες περιοχές σήμαναν την ανάσταση του Κυρίου.

 • Δημος Ταναγρας Μεγάλη Εβδομάδα Αγιο Θωμα

  Φωτογραφίες - Μεγάλη Πέμπτη
  Φωτογραφίες - Μεγάλη Παρασκευή


--------11 Απριλίου 2023

 • Απεβίωσε ο Κωνσταντίνος Παπαγεωργίου (κατσουλιέρης) του Ιωάννου (Μάγγουλης) & της Μαρίας Βουρδάνου σε ηλίκία 59 ετών.

--------10 Απριλίου 2023

 • Απεβίωσε η Μαρία Μπίρμπα σύζυγος Χρήστου Χρόνη (ψωμά) σε ηλικία 80 ετών.

--------10 Απριλίου 2023

 • Απεβίωσε ο Ξενοφών Δρίτσας (Ζηκας) του Ιωάνου και της Αναστασίας σε ηλίκία 94 ετών.

--------5 Απριλίου 2023

 • Απεβίωσε η Σωτηρία Καββά σύζυγος Παναγιώτη Καραγιαννάκη σε ηλίκία 93 ετών.Κόρη του Δήμου Καββά & της Κωνσταντίνας Θεοδώρου.

--------26 Μαρτίου 2023

 • Την καθιερωμένη πίτα του έτους έκοψε ο Πολιτιστικός και Περιβαλλοντικός Σύλλογος του χωριού. Ακολούθησε γλέντι με εδέσματα και ορχήστρα παραδοσιακής μουσικής.


 • Δημος Ταναγρας κοπη πιτας συλλογου

  Δείτε περισσότερες φωτογραφίες


--------25 Μαρτίου 2023

 • Με τη καθιερωμένη Θεία Λειτουργία στο ναό της Παναγίας εορτάσθηκε ο Ευαγγελισμός της Θεοτόκου. Ακολούθησε δοξολογία για την εθνική επέτειο και επιμνημόσυνη δέηση στη πλατεία. Η γιορτή ολοκληρώθηκε με κατάθεση στεφάνων και παρέλαση των μαθητών στον κεντρικό δρόμο. Τον πανηγυρικό λόγο της ημέρας εκφώνησε η δασκάλα Ευαγγελία Αθανασού.


 • Δημος Ταναγρας Εορτασμος 25ης Μαρτιου

  Δείτε περισσότερες φωτογραφίες


--------5 Μαρτίου 2023

--------4 Μαρτίου 2023

 • Απεβίωσε Καλομοίρα Λαψάνη συζ. Μπαλωμένου σε ηλικία 95 ετών. Κόρη του Δημητρίου & της Ευθυμίας.

--------18 Φεβρουαρίου 2023

 • Απεβίωσε η Μαρία (Μαρίτσα) Θεοδώρου σύζυγος Δημητρίου Χρόνη (τσαπούλη). Κόρη του Δημητρίου Θεοδώρου και της Αθανασίας Βέρδη.

--------6 Φεβρουαρίου 2023

 • Από χθες το πρωί ξεκίνησε η χιονόπτωση στο χωριό. Παρά τις παρεμβάσεις της δημοτικής αρχής ορισμένοι δρόμοι παραμένουν ακόμη κλειστοί.


 • Δημος Ταναγρας Χιονόπτωση στον Αγιο Θωμα


--------6 Φεβρουαρίου 2023

 • Απεβίωσε η Ουρανία σύζυγος Σπυρίδωνος Παπαγεωργίου 94 ετών.

--------5 Φεβρουαρίου 2023

 • Απεβίωσε η Κωνσταντίνα σύζυγος Γεωργίου Βουγέση.

 • Απεβίωσε ο Ιωάννης Δρακόπουλος (Μποτζώρης). Ήταν νυμφευμένος με την Ερασμία Σύρμα του Ευαγγέλου και διέμεναν στην Αθήνα.

--------4 Φεβρουαρίου 2023

 • Απεβίωσε η Μαρία (Μαριγούλα) Σταμάτη Χρόνη σύζυγος Γεωργίου Σύρμα, 89 ετών.

--------31 Ιανουαρίου 2023

 • Ψηφίστηκε από το δημοτικό συμβούλιο του δήμου Τανάγρας το τεχνικό πρόγραμμα για το έτος 2023. Για τον Άγιο Θωμά προβλέπεται η συνέχιση του αποχετευτικού δικτύου και νέα εσωτερική οδοποιία.


 • Δημος Ταναγρας Τεχνικό πρόγραμμα 2023

  ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το Αριθ. 2/25-01-2023 πρακτικό Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου ΑΔΑ:6ΧΜΚΩΗΒ-96Π

--------23 Ιανουαρίου 2023

 • Μια ασφαλτόστρωση που θυμίζει τις καλές προεκλογικές εποχές, υλοποίησε ο δήμος Τανάγρας στον κάθετο δρόμο του νηπιαγωγείου που οδηγει σε αδιέξοδο. Χωρίς καμία προεργασία και υποδομή του οδοστρώματος κάλυψε μέρος του δρόμου με μια λεπτή φλοίδα ασφάλτου η οποία είναι μαθηματικά βέβαιο πως με την πρώτη βροχή θα διασκορπισθεί.


 • Δημος Ταναγρας ασφαλτόστρωση δρόμου


--------18 Ιανουαρίου 2023

 • Οριοθετήθηκε από την πυροσβεστική η φωτιά που ξέσπασε γύρω στις 2 το μεσημέρι σήμερα σε δασική έκταση στο Κλειδί της Βοιωτίας στη περιοχή Καλιούλι. Η κινητοποίηση της πυροσβεστικής ήταν άμεση με 16 πυροσβέστες σε 2 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, ενώ ρίψεις νερού πραγματοποιήθηκαν και από αέρος.


 • Δημος Ταναγρας Φωτιά στο Καλιούλι στο Κλειδί


--------17 Ιανουαρίου 2023

 • οι μαθητές του δημοτικού σχολείου, εκπαιδεύτηκαν από στέλεχος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Οινοφύτων, για την αντιμετώπιση σεισμικού κινδύνου.


 • Δημος Ταναγρας εκπαιδευση στους σεισμους


--------1 Ιανουαρίου 2023

 • Με πυροτεχνήματα υποδέχτηκε το χωριό την είσοδο στο νέο έτος. Μετά την πρωινή Θεία Λειτουργία τελέσθηκε και η καθιερωμένη δοξολογία στο ναό της Παναγίας.

     

2004 - 2023, Ομάδα Ανάδειξης Αγίου Θωμά, Επικοινωνία agios