- welcome to mobile edition

 

Πατήστε στο Menu και κατόπιν επιλέξτε τη σελίδα που επιθυμείτε

Καλώς ορίσατε στον Aγιο Θωμά.

Χωριό του Νομού Βοιωτίας στην Επαρχία Θηβών σε υψόμετρο 240μ από την επιφάνεια της θάλασσας.

Τοπική Κοινότητα στον Δήμο Τανάγρας.

Ο ιστότοπος αποτελεί ιδιωτική πρωτοβουλία της Ομάδας Ανάδειξης Αγίου Θωμά και δεν εκπροσωπεί κανέναν δημόσιο - δημοτικό φορέα.

Σκοπός των σελίδων είναι η προώθηση και η ανάδειξη του τόπου.Ειδήσεις

’καρπη η σύγκληση της 1ης Γενικής συνέλευσης του Πολιτιστικού Συλλόγου. Ορίστηκε νέα την Τρίτη 26 Ιουνίου και ώρα 8μ.μ.

Παρουσία της αντιπεριφερειάρχου Φανής Παπαθωμά εγκαινιάστηκε η βιβλιοθήκη του Πολιτιστικού Συλλόγου
δείτε φωτογραφίες

Ολοκλήρωσε το ταξίδι του το Tanagra Express στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Σχηματαρίου την Κυριακή 3 Ιουνίου

Παιδιά της Ε' & ΣΤ' Δημοτικού από όλα τα σχολεία του Δήμου Τανάγρας συμμετείχαν στο πρόγραμμα που στόχο είχε την εξοικείωσή τους με την τοπική ιστορία. Κάθε σχολείο επιβιβάστηκε σε ένα βαγόνι που αντιστοιχούσε σε συγκεκριμένη χρονολογική περίοδο την οποία και παρουσίασε. Τα παιδιά του χωριού μας και του Κλειδιού ανέλαβαν το βαγόνι της Φραγκοκρατίας.
Στον διαγωνσμό ζωγραφικής με θέμα την αρχαία Τανάγρα διακρίθηκε και ο Αριστείδης Χρήστου Στέρπης, ο οποίος απέσπασε το 2ο βραβείο. Το πρόγραμμα υλοποιήθηκε από την εντεταλμένη δημοτική σύμβουλο πολιτισμού Γωγω΄Καμπιώτου Λιάπη και την εταιρία Διάδρασις υπό την αιγίδα του Δήμου Τανάγρας.

Παραβρέθηκαν ο αντιδήμαρχος Δ.Ε. Σχηματαρίου Ηλίας Δημητρίου Χόντζιας, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Μιχαήλ Κουρουτός, οι δημοτικοί σύμβουλοι Γιώργος Βουγέσης, Ελένη Ζαφειροπούλου, Ευγενία Στρατή Πινίτα, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Γιώργος Καμπούρης, ο διευθυντής του 2ου Δημοτικού Σχολείου Σχηματαρίου Γεώργιος Τσαπραϊλης, ο πρώην βουλευτής Μιχαήλ Γιαννάκης, ομάδα αρχαιλόγων που διενεργούν καλοκαιρινές ανασκαφές στν αρχαίο Ελεώνα κοντά στο Αρμα, γονείς των παιδιών και εκπροσωποι συλλόγων γονέων και πολιτισμού. Εκπληξη και συγκίνηση αποτέλεσε η παρουσία του γηραιού ίστοριοδίφη Αθανασίου Κυριάκου εκ Κλειδίου, ο οποίος τιμήθηκε με ένα αναμνηστικό δώρο για την προσφορά του.


Δημος Ταναγρας Αποχαιρετιστήριοχοροστάσι


Δημος Ταναγρας Ετος Πολιτιστικης Κληρονομιας Συλλογος Αγιος Θωμας Βοιωτια


Αποτελέσματα αναλύσεων πόσιμου νερού έδωσε στη δημοσιότητα ο Δήμος Τανάγρας που αφορούν σε δειγματοληψία από βρύση στο ΚΑΠΗ στις 10 ΜαΪου 2018. Σύμφωνα με αυτές οι βασικές τιμές είναι εντός ορίων με εξαίρεση την τιμή του Αργιλίου. Επίσης παρατηρούνται τιμές παραμέτρων πάνω από το σημείο ανίχνευσης, όπως ο Ολικός Οργανικός Άνθρακας (TOC), το χλωροφόρμιο κ.α.
Σύμφωνα με τις παρατηρήσεις της τελευταίας σελίδας: "Οι τιμές των αποτελεσμάτων για το δείγμα με κωδικό αριθμό δείγματος 28191205 του παρόντος πιστοποιητικού. είναι ΕΚΤΟΣ των ΟΡΙΩΝ που καθορίζονται στην Υπουργική Απόφαση Γ1(δ)/ΓΠ/οικ 67322/ΦΕΚ 3282 Β /19-9-2017, που αφορά την ποιότητα νερού ανθρώπινης κατανάλωσης. Στην 4η σελίδα καταγράφονται τα παρασιτοκτόνα που ανιχνεύθηκαν
Σελίδα 1η
Σελίδα 2η
Σελίδα 3η
Σελίδα 4η


Κοινωνικά

Απεβίωσε ο Ιωάννης Δημητρίου Χρόνης78 ετών στις 13 Ιουνίου 2018

Απεβίωσε η Βασιλική σύζυγος Ιωάννου Θεοδώρου (Μπουρνάκη), 84 ετών. Είχε καταγωγή από Στεφάνη (Κρώρα) Δερβενοχωρίων στις 11 Ιουνίου 2018

Απεβίωσε ο Βασίλειος Τούντας 81 ετών στις 29 Μαϊου 2018

Απεβίωσε ο Πολυνείκης Αικατερίνης 83 ετών στις 27 Μαϊου 2018


Προβολη Εκδοσης Ιστού